Tumlinge

Hej alle Tumlinge

(jer, som går i 1. og 2. klasse)

Opdateret: 29/10-2020

Banko og ingen juleweekend

Der er ikke meget Halloween slik eller ballade for børn i denne Corona-tid - så det var dejligt at se, at mange af børnene var klædt ud og gav den gas ved vores Halloweenmøde sidst. På grund af stramningerne i Corona-reglerne anbefales, at vi forløbigt indtil det nye år, ikke laver arrangementer med overnatning. Derfor er vi desværre blevet nødt til at aflyse juleweekenden i december.

Mødet på onsdag er bil-banko - som lægger op til at I med hele familien kan komme med til banko. Det forudsætter selvfølgelig, at I har en bil at komme med i - og at der forhåbentligt er en voksen til at køre bilen :-)

Generel information

Opdateret: 29/9 - 2020

Vi holder onsdagsmøder i FDF-huset, Biblioteksvej 60D fra kl. 17.30 til kl. 19.00. Vi starter møderne ved huset - og slutter af ved Gungehusskolen på Høvedstensvej. Børnene kan hentes lige vest for skolen, hvor cykelstien støder op til Høvedstensvej ved skolen.

Hav FDF-skjorte på til møderne og også varmt og tørt tøj til at kunne være undendørs under hele mødet - også hvis der kommer en regnbyge. Især her i Corona-tiden er vi udendørs mest muligt. Under møderne tilstræber vi afstand mellem børnene og mest mulig afspritning.

Indmeldelse og tilmelding til arrangementer foregår på NemTilmeld - se link: NemTilmeld. Kontingentet er på 400 kr halvårligt. I bliver kontaktet af kasseren, når det er tid til at betale. Nye børn, som ønsker at blive meldt ind kan kontakte Martin, dog skal nævnes, at vi i øjeblikket har venteliste. Forældre på ventelisten vil blive kontaktet efterhånden som der måske bliver plads - og er ellers sikret indmeldelse senest efter sommerferien i 2021. FDF skjorterne kan man prøve og få ved henvendelse til lederne efter mødet (betal via MobilePay).

Hvis pengene er små, kan man søge økonomisk støtte til f.eks. et arrangement en måned i forvejen hos FDF Hvidovres Venner - se link: Vennerne.

Billeder fra hele kredsens aktiviteter kan ses på FDF Hvidovres Facebookside: FDF Hvidovre

Kontakt for forældre er Martin Gert Hansen, tlf: 30 75 22 07 eller mail: 4martingerthansen@gmail.com 

Opdatering af program

Opdateret: 29/10- 2020

De seneste ændringer i programmet nedenfor er:

- Ændret 29/10: Juleweekend aflyst, Banko-tekst tilrettet, møde 11/11 tilrettet.

- Ændret 23/10: Bankodato tilrettet.

Med venlig hilsen

Katja, Rikke, Elias, Oliver og Martin

Venlig hilsen

Martin Gert Hansen , Rikke Miller
Dato Aktivitet Fil
2020-11-04

Banko.   Det traditionsrige banko for hele kredsen afholdes ganske utraditionelt som bil-banko. Se detaljer på link her.

Bilbanko

2020-11-11

Redningsøvelser.    Vi bygger vores egne redningsreb og kommer til at bruge dem til redning i mange forskellige situationer.

Redningsreb

2020-11-18

Mystik på kirkegården.   Vi besøger en kirke og løser opgaver på kirkegården. Det bliver både hyggeligt og spændende. Detaljer for, hvor vi mødes, kommer senere.

2020-11-25

Kort og kompas.   Vi lærer om verdenshjørnerne: nord, syd, øst og vest - og prøver at tegne vores eget kort.

2020-12-02

Videre med kort og kompas.   Vi lærer mere om kompas og at nordvende vores kort.

2020-12-09

Fælles julemøde.   Fælles hyggeligt julemøde for kredsen (i henhold til hvad Coronaregler tillader på dette tidspunkt).

2020-12-16

Juleafslutning.   Vi slutter af før jul med at lave mad over bål - og lige få øvet brug af kniv.