Tumlinge

Hej alle Tumlinge

(jer, som går i 1. og 2. klasse)

Opdateret: 24/1-2021

Jacobs skoleopgave var at bage en kage - som han så cyklede over til mormor og morfar med, så de kunne smage.

 

   

Jacobs trækbasunspil for forbipasserende har nu både været på FDF forbundets hjemmeside og i Hvidovre Avis.

FLERE GODE GERNINGER

Vi skal have endnu flere med til at lave gode gerninger. I de kommende uger vil vi rigtig gerne, om du hver uge gør en god gerning - og får taget et billede af dig selv, hvor du udfører den gode gerning. Sidste frist er 3. februar. Send billedet og en linie til forklaring til Martin på mail: 4martingerthansen@gmail.com eller SMS til 30752207. Det er godt om du har FDF-skjorten på, når du bliver fotograferet. Ugentligt lægger vi så billeder op på vores Facebook-side FDF Hvidovre - og enkelte vil også blive vist her på siden. 

FDF har indgået et samarbejde med bl.a. DR Ramasjang - og for hver god gerning donerer Novo Nordisk Fonden 20 kr til Danmarks Indsamling, som i år støtter børn, der er ramt af coronakrisen. Det kører i de kommende uger og slutter med et stort TV-show på DR den 6. februar. Der er f.eks. følgende gode eksempler på, hvad I kan gøre: Indsaml skrald, hjælp dyrene i naturen/haven, hjælp din nabo, bag en kage til nogen, som du vil glæde, ring/skriv til dine bedsteforældre, gør noget godt for dine søskende, send en hilsen til nogen på et plejehjem, gør en hemmelig tjeneste for nogen.

I kan læse mere om initiativet her: FDF God Gerning

 

Gode eksempler på gode gerninger gjort - Jacob spiller basun, Bertram F. og Kalle rydder sne, Bertram S. fylder og tænder petroleumslamper

 

Sommerlejr på Ingeborg

Vi håber jo på, at restriktionerne er ændrede til sommer - så vi kan komme afsted på sommerlejr. Som sædvaneligt tager vi afsted i nogle dage i første uge af sommerferien. Det bliver fra og med søndag 27. juni til og med onsdag 30. juni. Vi vil være på Ingeborg - hvor vi også kommer til at mødes med Puslinge, Pilte og måske Numlinge.

 

Generel information

Opdateret: 5/1 - 2021

I øjeblikket er det ikke muligt at holde fysiske møder på grund af Corona restriktionerne. Dog vil vi løbende her på denne side komme med forskellige initiativer, som kan være inspiration for at vi stadig holder kontakt.

Vi holder ikke on-line-møder for tumlingene. Vi tænker, at børnene med skolesituationen i øjeblikket er rigeligt foran skærm - og at forældre er rigeligt belastede af det :-)

Som vi har for vane, vil vi sende mail rundt til tumlinge-forældre, når vi har lavet opdateringer og nye initiativer her på siden.

Billeder fra hele kredsens aktiviteter kan ses på FDF Hvidovres Facebookside: FDF Hvidovre

Kontakt for forældre er Martin Gert Hansen, tlf: 30 75 22 07 eller mail: 4martingerthansen@gmail.com 

Med venlig hilsen

Katja, Rikke, Elias, Oliver og Martin

 

Venlig hilsen

Martin Gert Hansen , Rikke Miller
Dato Aktivitet Fil
2021-06-27

Søndag 27/6  -  Onsdag 30/6

Tumlinges sommerlejr på Ingeborg (håber vi).

Hvis det er muligt for Corona-restriktionerne, vil vi holde sommerlejr på Ingeborg.