Numling

Kom med til Familie-FDF 

Til august inviterer FDF Hvidovre igen til Familie-FDF for børn i alderen 2-5 år og deres legesyge forældre. Vi elsker at lege, lave mad på bål og tage på tur sammen. Til efteråret skal vi udforske en masse sjove lande sammen - vil jeres familie med?

 

Efterårsprogrammet kan I se i kalenderen herunder.

Her findes ligeledes kontaktinfo.

 

Godt at vide

Vi mødes en søndag i måneden kl. 10.00-12.00. Vi laver ca. 1,5 times aktivitet og runder af med at spise frokost sammen. De søndage, hvor vi er på tur, spiser vi medbragt mad. Lederne står for frokosterne.

Vi mødes i FDF Huset, Bibliotekvej 60D, Hvidovre, med mindre andet er angivet i kalenderen over vores FDF-møder.
Venlig hilsen

Rikke Miller , Theresa Sønderskov Schaltz
Dato Aktivitet Fil
17/12-23

NISSELAND

I dag er der kun en uge til juleaften! Derfor tager vi til Nisseland og laver de sidste juleforberedelser, så vi er helt klar til nissernes vigtigste aften!
28/01-24
BÅL-LAND
Vi bruger formiddagen i Bål-land, hvor vi laver lækker mad over bålens varme og har god tid til at prøve forskellige lege, mens maden simrer
25/02-24
FANTASILAND
I Fantasi-land er der ingen grænser for, hvor skørt det kan blive. Vi skal være opfindsomme og fantasifulde, når vi laver krea - og hvem ved; måske bliver figurerne levende?
09/03-24

WEEKEND-TUR

Lørdag d. 9. marts tager vi sammen på en skøn weekendtur i FDF Hvidovres dejlige lejr Ingeborg, som ligger smukt ned til Roskilde fjord og midt i dejlig natur ved Ølsted. Vi overnatter til søndag d. 10. marts, hvor vi slutter efter frokost.

21/04-24
TUR-LAND
Vi tager på tur til Quark Naturcenter, hvor vi kan lave bål, gå på opdagelse og besøge den glemte kæmpe Bakketop Trine.
19/05-24

CORATIA

Til dette møde tager vi på opdagelsesrejse til det mystiske land Coratia! Vi skal opdage Coratias forskellige landskaber og møde nogle af de mærkværdige folk, som bor der. Glæd jer til en skør ekspedition med fantasien i højsædet!

16/06-24
STRANDLAND
Som sommerafslutning tager vi til skønne Strandland, hvor vi leger, sopper og bygger sandslotte.