Pilte

Hej alle Pilte

(jer der går i 3. klasse og 4. klasse)

Opdateret 3/8-2022

Så starter den nye sæson

Her efter sommerferien rykker alle 2. tumlingene op til at være pilte - og 2. pilte er rykket op til væbnere. Vi starter op på en spændende sæson hos piltene - med en anderledes lederbesætning end sidste år. Vi er på papiret fra start af 38 pilte - og ser lige hvordan det går - men  ellers bliver vi nok nødt til at lave en venteliste til piltealderen.

Mødetiderne for pilte ændres til at være lidt tidligere - så alle vores møder i denne sæson er onsdage fra kl. 17.30 - 19.00.

Vi er rigtig interesseret i hvis der er forældre, som har lyst til at give en hånd med ved møderne. Det kræver ikke noget forudgående FDF/spejder-indsigt. Vi ledere og assistenter mødes om onsdagen kl. 16.30 og aftaler opgavefordeling mv. forud for at mødet starter kl. 17.00. Henvend dig gerne til Martin (se nedenfor) hvis du kunne tænke dig at være med.

Generel information

   Opdateret: 3/8- 2022

Vi holder normalt møde om onsdagen i FDF-huset, Biblioteksvej 60D i Hvidovre fra kl. 17.30 til kl. 19.00 med mindre andet er nævnt i programmet nedenfor. Vi starter og slutter møderne ved huset.

Tag FDF-skjorte på til møderne og også varmt og tørt tøj til at kunne være udendørs under hele mødet - også hvis der kommer en regnbyge. 

Indmeldelse og tilmelding til arrangementer foregår på NemTilmeld - se link: NemTilmeld. Kontingentet er på 400 kr halvårligt. I bliver kontaktet af kassereren, når det er tid til at betale. Nye, som ønsker at blive meldt ind, kan kontakte Martin (se nedenfor).

FDF skjorterne kan man normalt afprøve og købe ved henvendelse til lederne efter mødet (betal via MobilePay). Vi har ofte forskellige størrelser liggende - så man kan ofte få skjorten med hjem med det samme.

Hvis pengene er små, kan man søge økonomisk støtte til f.eks. et arrangement en måned i forvejen hos FDF Hvidovres Venner - se til venstre i menuen her på siden.

Billeder (og andre oplysninger) fra hele kredsens aktiviteter kan ses på FDF Hvidovres Facebookside: FDF Hvidovre

Kontakt for forældre er pilteleder: Martin, tlf: 30 75 22 07 eller mail: 4MartinGertHansen@gmail.com

Med store FDF hilsner: 

Katja, Claus N., Jesper, Oliver, Sofia og Martin

 

Venlig hilsen

Martin Gert Hansen , Claus Nielsen
Dato Aktivitet Fil
17/08-22

Onsdag 17/8  - sammen med tumlinge og puslinge

SÆSONOPSTART - FØRSTE MØDE EFTER FERIEN

Så starter vi op igen efter ferien på endnu en fantastisk sæson. Mødet er oprykningsmøde og er fælles med puslinge og pilte. Vi er i FDF-huset fra 17.30-19.00.

24/08-22

Onsdag 24/8  - Møde i FDF-huset kl. 17.30 - 19.00

DET STORE BÅLMØDE

Vores første piltemøde, hvor alle skal lære hinanden bedre at kende. Der vil være båltænding, brug af kniv/dolk og madlavning. Tag gerne din egen dolk med, hvis du har en.

31/08-22

Onsdag 31/8  - Møde i FDF-huset kl. 17.30 - 19.00

SANSEMØDE

Denne gang får du brug for alle dine sanser. Hvor god er du til at genkende f.eks. lugte eller forskellige smage ?

07/09-22

Onsdag 7/9  - Møde i FDF-huset kl. 17.30 - 19.00

VERDENSHJØRNER OG KOMPAS

Så er det tid til at kunne finde rundt på et løb ved brug af verdenshjørnerne nord, syd, vest og øst. Hvis du har et kompas - må du meget gerne tage det med.

04/11-22

Weekend 4/11 - 6/11 

INGEBORG-WEEKEND I NOVEMBER

Sæt allerede nu kryds i kalenderen ved denne weekend. Vi tager afsted til Ingeborg-lejren sammen med puslinge og tumlinge.